Disclaimer

De informatie verstrekt door NVTCG Zhong op deze website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de informatie actueel en nauwkeurig is, kunnen we geen garanties geven voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op deze website. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

NVTCG Zhong is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, speciale, incidentele of gevolgschade of schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van of de interpretatie van de informatie op deze website.

De links naar andere websites worden verstrekt voor het gemak van de gebruiker en betekenen niet dat NVTCG Zhong de inhoud van die sites onderschrijft. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites die aan deze site zijn gekoppeld of waarnaar wordt verwezen.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd worden herzien en bijgewerkt. Gebruikers wordt geadviseerd deze pagina regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

 

Zoek TCG-therapeut

Salverdaplein 15
6701 DB Wageningen

Het bureau is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00-12.00u

T 0317 423 505

Stuur een bericht naar info@zhong.nl

Volg ons:

Aangesloten bij: