Soorten lidmaatschap Zhong

Wil je lid worden van Zhong, dan kan dit als je Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) beoefent of nog in opleiding bent. Je betaalt eenmalig inschrijfkosten. 

 

 

De vereniging heeft de volgende lidmaatschappen:

 


Praktiserend lidmaatschap

Dit lidmaatschap is voor de TCG-beoefenaar met onder andere een afgeronde hbo-opleiding. Als praktiserend lid behandel je minimaal zes cliënten per week. Als startend lid geldt dat je één jaar de tijd krijgt om aan deze voorwaarde te voldoen. De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Als lid word je automatisch aangemeld bij koepelorganisatie KAB en de ETCMA.

De kosten voor een praktiserend lidmaatschap bedragen € 495,- per kalenderjaar (2024).
Voor je inschrijving betaal je eenmalig € 40,-.
 

Praktiseer je momenteel niet en/of ben je na langere tijd weer opnieuw aan het opstarten en wil je wel graag lid worden van onze vereniging dan kan dat via een niet-praktiserend lidmaatschap. Vraag naar de voorwaarden bij het bureau.


Student lidmaatschap

Het student lidmaatschap is bedoeld voor toekomstige therapeuten die bezig zijn met hun hoofdopleiding in TCG. Als lid krijg je bijvoorbeeld advies over het opzetten van een praktijk. 

Om als student-lid te kunnen worden toegelaten dien je te zijn toegelaten aan een door Zhong erkende TCM-opleiding. Dit lidmaatschap is geldig voor maximaal 4 jaar.

De kosten voor een student lidmaatschap bedragen € 50,- per kalenderjaar (2024).
Voor je inschrijving betaal je eenmalig € 25,-.

Zoek TCG-therapeut

Salverdaplein 15
6701 DB Wageningen

Het bureau is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00-12.00u

T 0317 423 505

Stuur een bericht naar info@zhong.nl

Volg ons:

Aangesloten bij: